Formes d'obtenir el títol d'Educació Secundària

 

Abans de decidir matricular-te en el CEPA Camp Rodó per a treure't el títol d'Educació en Secundària seria bo fer una reflexió sobre el temps que tens disponible per a dedicar-hi. Aquí t'informam de quatre possibilitats a valorar.

 

Formació presencial a un CEPA. Si disposes de quatre hores diàries per a assistir a classes, t'agrada compartir la feina amb altres companys i valores l'ajut que un professor o professora et poden donar, aleshores aquesta és una bona opció. També pots valorar la possibilitat de fer-ho més poc a poc i matricular-te només d'algunes matèries de cada curs, el que implicaria haver de venir menys hores cada dia.

 

Formació a distància. Si tens una feina que t'obliga a fer torns, si vius enfora d'un CEPA, si pots fer feina de manera autònoma, aquesta modalitat et pot donar una solució. Pots trobar més informació al CEPA Son Canals.

 

Proves lliures. La conselleria cada any fa com a mínim una convocatòria de proves lliures. Aquesta opció seria bona per persones que tenen un bon nivell i els falta només algunes matèries per obtenir la titulació. També podria esser interessant per a persones que no tenen possibilitat d'assistir mai a classe, però que tenen capacitat d'estudiar autònomament o tenen qualcú aprop que els pugui ajudar.Trobareu més informació al Servei d'Aprenentatge Permanent de la Conselleria d'Educació.

 

Preparació de les proves lliures al teu poble. Els CEPA tenen aules a alguns pobles de les Illes Balars on es prepara els alumnes per a presentar-se a aquestes proves. En concret, el CEPA Camp Rodó té un aula a Sóller on prepara els alumnes que no poden fer el desplaçament diari a Palma.